Over Infi

Een team van 30-40 waarmakers werkt in Utrecht (2003), Amsterdam (2017) en Nijmegen (2022) samen om software te bouwen waarmee jij het maakt. We ontwikkelen voornamelijk slimme webapplicaties en mobiele apps.

Op onze infi.nl website lees je meer over ons

Over Infi-Con

Bij Infi vinden we het belangrijk en leuk om veel en uitgebreid kennis met elkaar te delen. We maken hier expliciet tijd voor, en proberen elk jaar alle collega’s minimaal één keer uit te dagen om de rest iets te leren. Soms doen we dit in een workshop, een enkeling gaat zelfs extern spreken, maar meestal is het in de vorm van een presentatie bij ons op kantoor, vaak direct na de lunch: beter bekend als een Infi Après-Lunch praatje.

Soms raakt zoiets door omstandigheden tijdelijk in het slop. Dus hebben we in 2018 tweemaal een “Infi-Con” gehouden: mini-conferenties met back-to-back praatjes.

Met enige regelmaat vroegen mensen, bijvoorbeeld tijdens Meetups bij Infi, of ze ook naar onze “Infi-Con” mochten komen. Dus hebben we bedacht dat we in 2019 Infi-Con gingen open sourcen: zolang de ruimte strekt ook nog externen erbij.

In 2020 zetten we door met Infi-Con. Dat jaar regelden we het vanuit Infi Amsterdam, maar vanwege de aangescherpte corona-maatregelen volledig virtueel. De wereld is met Corona in 2021 op z’n kop, waardoor de editie van dat jaar geen doorgang kon vinden. In 2022 zijn we echter weer terug!

Wat je mag verwachten: een serie kennisdelingspraatjes van Infi-ers, over uiteenlopende onderwerpen rondom applicatieontwikkeling. Informeel, collegiaal, met goed wat lol, en meestal diepgaand.

Oh, en om het toch een beetje extra speciaal te maken, hebben we ook een externe spreker voor een “Keynote”. In 2019 was kwam Nadieh Bremer ons vertellen over haar expertise, en in 2020 hadden we Simon Brown als spreker! En dit jaar komt Felienne Hermans ons iets vertellen over haar boek “The Programmer’s Brain”.

Over de organisatie

De structuur bij Infi is bijzonder plat, en daar zijn we erg gelukkig mee! Dat betekent dus ook dat onze eigen developers Infi-Con organiseren, met goed wat hulp van onze geweldige Office Manager!

Veel mensen bij Infi dragen een steentje bij, en de dag wordt natuurlijk gedragen door onze sprekers, maar dit zijn de mensen die je verantwoordelijk mag houden voor de organisatie van de dag zelf:

Je kunt ons allemaal tegelijk bereiken op community@infi.nl

Edities & vorige jaren